Monday, 8 August 2011

ThankYou ♥

Syahir firdaus  a.k.a my bie ! Opss aneh ? yeahh tu nme real tuan kad ats ni , knp aku letak gmba dea ekh ? Ewmm suda berbaek lahh *tak bole merajuk dng dea lme-2 :D . hmm sebenar nye aku ni baran orang nye tapi thanks sgd-2 kad bie aku coz dea patient dng perangai aku yg ntah ap-2 ni dan kdg-2 buad dea bengang *kud :p HAHA ! You know what , I think ni kli prtma aku buad keputusan dng brfkir pnjg dlu , dea thu yg aku ni ske buad kptsn trburu-2 dan at last aku jugak yg kecewa :') PADAN MUKA aku . Awaq try buad yg trbaek tuk selamad kn relationship kita ni kan dng awq bg saia mse tox berfikir , saia appreciate to . Saia sedar dng cara kita break , tetap masalah takkan selesai kn ? Dan tak mungkin jugak saia boleh terima awq jd kwn klo aty tgh pnas ! ^_^ dan kalau awq tak pujuk saia mungkin saia sudah membawa hati ni jaoh-2 *wahh jiwang ! HAHA :P . Banyak sgd saia nak brterimakasih ni tp tak kesahh lahh , bea awq thu kn bie :D oke saia nak brterimakasih jugak sebab terima saia seadanya tnpa brsoal jwb pn , ciss ~ mcm polis pulak ! Owhh ya ! Awq juga saba tggu desicion dr saia kn , *trharu koy ^^' and bea lahh org na ckp ap pon psl awq , saia as your 'LITTLE PRINCESS' awq akn always ad dng awq . *huhh parak klo dah ske mix language ni :P haha . Agains THANKS bie sebab sayang kan saia (": Dan nak bagitahu ni ! SAIA PUN SAYANG AWAQ DOUBLE TRIPLE bie