Monday, 1 August 2011

Puasa a.k.a Raya

Haaih bru sehari kud puasa dah semangad nak raya , haha . Raya taon ni bg aku besh kud sbb baru taon ni aku merasa pegang fon , hah terkejud ? Betol lahh , tak caye tny abg aku sbb taon lps aku PMR so , fon tdak d'bnar kn :( dan 2taon lps tu plak prsediaan tox PMR lahh konon nye , haha . Aku dpt fon pon weekend jea , sdey-2 but taon ni abg aku bg aku tox mggna kn fon , yeahh happpy wox ! Oke rutin raya aku sejak lahir smpay skrg tak brbh , bosan aku jd nye . Ahah ! First day raya kad Jengka , umah mak saudara aku coz nnek aku stay dng dea *sementare rumah nenek d'ubhsuai so taon dpn insyaAlahh raye kad uma banglo nnek . HAHA kaw ad ?:P Then raye kedua plak kad Seremban , umah paklong belah ayah aku , mklom lahh blah ayh nnek da tdew so brkmpul kad umah paklong jea lahh *masyuk , rye umah paklong coz duet rye wne biru kebanyakan nye ! Bkn RM1tp RM50 ya . Ahaha :D btw , tema bju rye sblm ny tak pena ad pun . Ekud suke masing-2 nak pkay wne ap but taon nie aku dah suggest kad mama aku yg kami stu kuage kne pkay bju tema wne HIJAU *sbb tu clour fvret bf aku sbnar nye , hee ~ sbb dea ckp na pkay fvret clour aku (pink), so skli skle , tak slh kn . haha Conclusion kad cny , selamad brpuasa lahh pd semua nya , jng nak ponteng-2 puasa sbb nty tak feeling rye , :) Thanks for reading all .