Thursday, 11 August 2011

Even I have another guy

Assalamualaikum readers ;) Oke title entry aku kali ni bukan psl aku CURANG ! Choyy' tedak sama sekali . Aku hanya membandingkan bf aku dng lelaki-2 laen . Oke before aku jumpa dng bf aku skrg , aku jpe rmai org yg 'salah' mean tak 'ngam' dng otak aku . Ad jea yg ta kena dan bole d'kate kn tiap hari gdo . *bosan plak aku ==' . Tapi dng Syahir laen , dea lyn jea otak aku ni , aku suka cara dea , dea syg aku , dea buad aku happy . Even kiteorg ta sllu text cm cple len *dlm smgu tu ad lahh dua hari jea text O.0 , tp aku bhgia dng dea . Most important aku thu yg dea tak curang ! ;) Dea adlh sebaek-2 lelaki yg prnah aku knl . Aku brsyukur sgd dng kehadiran awq bie . Jujur , dng awq ap saia buad , semua tak cover !*selambe saia jea kn. HAHA . Tapi klau dng ex saia dlu , smue bnde kna cover *nak awex sopan lahh sgd tp dri sndry pn tak btol jugak . Puii ~ Hmm so EVEN I HAVE ANOTHER GUY ! Saia tetap akn plih awq sebab awq jea yg fhm perangai saia , awq jea yg bole buad saia trsenyum sntiasa lahh budax ! I sayang dekat You syahir firdaus