Monday, 15 August 2011

New highheels ♥

Oke entry ni khas tox bf kesayangan aku ! Hmm you cm tak sabo sgd nak brbke ye smpay ta smpad i na stry .  Hmm you pena ckp yg you ske tgx gurl pkay highheel  brtli kn coz nmpak sweet jea ^_^ , so i pn pergi cari kat vern's dng mama . Dalam bdn penad pose nie , i cari lahh jugak . Enad na cri mgu dpn tp tkud bndar sesak *mklumlahh nak dkt rye , so i decide dng mama na shopg ptg ahd smlm . Ad 3psang highheels i trpikad tp slh stu nye tdew size *siot tol ==' so i ad lg 2 choice , hmm lps discuss dng mama , dea sruh i ambek stu highheel nie , dea ckp ssuai lahh tox remaja kan *remaja ke ? I rse cm i ni bru form1 . HAHA ! Nty rye i pkay , wlwpn sbnr nye i ta mnad pkay highheels sbb i ta biase pkay tgi-2 nie tp demi pujaan hati saia sorg nie , trpkse lahh jugak ! *dea yg nak sgd tgx aku pkay highheel kn so nty klo i trseliuh , i slh kn you sbb you pnye psl . Hehe ~ so lps nie i kna praktis pkay highheel kat rumah spye tak kekok nty , ahaks ! ;) btw , bju kurung clour green tak jpe lg , haihh bkn ta jpe tp tdew yg brkenan sbnr nye , adoyy cerewet nye lahh . Hmm tapew , ad mse lg nak cri tapew , nty i round lg kat mna-2 i cri jgak bju krung clour green tu keyh syg's :D