Thursday, 18 August 2011

Raye weyh !!

Hamboy semangat ngat koy nak raye gaye nye dak , ahaks ! *eyh asl aku cakap pekat PAHANG nie ? ^^' err abai kn lahh , koy bangga sebab laher kad PAHANG ! Aox kesah mende akh , HAHA ! Tapew , alang-2 aku da ckp PAHANG ni mne yg tak fhm to , buad-2 fhm jea lahh ye ~  ;) Oke-2 koy bkn na cte sal PAHANG tapi nak cite psl rye lahh ! Hah taon nie raye syok abeh arh coz dpt rye dng bf . Yelahh bg korg takat raye dng bf to normal but bg aku tedak coz this is first year aku dpt rye dng bf . Kasihan kn ? :( but tak kesah lahh , akhernye merase jugak . Bak kate abg aku , dlu aku 'underage' but now tedak lg . Yey !! happy dow :D Oke ckp psl rye , bju rye aku tak bli lg sebenarnye HAHA ! Dlm proses pencarian lg nie , tgu lahh ye this week i promise , i akn cri jugak ;) * I na cri yg vogue-2 gitu ,hehe ~ Okew lahh smpay cni dlu , nty update lg . Kbaii all ~ Opss to my bie , ILoveYouEverMore , muahxx