Thursday, 22 September 2011

Pengakuan :)

Muahaha , bile teringat blik , rse mcm lwak jea sbb dea mengaku kat aku tntg call pkay numb umie dea , text pkay numb membe and call pkay numb membe . Hikhik , tao pun trse bile aku buad entry 'Don't make mess'  Conversation : tieyya, amer terase dgn entry tieyya yg don't make mess tue :(
perlu ke , mne ad aku mentioned nme kaw kn .
Okey larh, amer ngku yg amer buat semue tu :(
at last ! ngaku pun , asl kaw buad gtu ?
tieyya,amer ade alsn knp amer buat gtu k !
oke aku thu . 1st sbb kaw tak prcye aku dan lbih prcye kat gurl to , 2nd, sbb kaw tak pna nak try fhm aku 3rd , kaw tak knl aku spnoh nye lg , kan !!
dok,erm sbb ex org ade bukti but tieyya juz ckp mlut je,mcm mne nx cye.Skg nie amer xtau nx cye sp dah but amer syg tieyya sbb tu cri blik.
Fuck kaw lahh jntan , cmpak longkang jea syg kaw to or bg kat awex kaw . Aku anggp kaw kwn aku , cz aku da ad bf ,tp klo tak bole na mbew tpew arh , ta heran llu (:
tieyya,jng gni. Amer cnfius ah.Amer syg tieyya,ta kesah pn tieyya ad bf but pliss kte kwn blik!!

grr ! tak clear plop =='
#FUCK kaw dow ! Sedekah je arh syg kaw kat awex kaw to . Oke if kaw really-2 syg aku please bagi aku bahagie dng org yg aku syg . Aku trme kaw jd kwn aku pn da ckop baek weyh ! Thanks Kbaii *aku harap sgt kaw bce !!