Friday, 16 September 2011

Tak grand mcm korang :D

Oke-2 aku thu story aku nie tak se'grand korang ryte , but blog aku so ske aty lahh na stry psl ap kn :D hee ~ cenggini , semalam abg aku blex ttbe *tak soh dea blex pong ==" hihi , dea blex dng gf dea n gf dea adiahkn aku  bju n handbag . Lawo ! Aku ske , bkn sng nak dpt present-2 ni , lbih-2 lg dah besar kn . Kalau kecik lg to laen lahh *barbie pn bersusun dlm almri kn ;) mcm aku ! ngee ~ pnye lahh ske dpt present dr dea smpay melompat wox , sbb bag to mmg trend yg aku mnat ! hewhew . Thankyou sys , loveyou :D