Monday, 19 September 2011

Have fun ~

Seriusly , best gyle dpt hang out dng suga luv and mbew-2 dea ary Sabtu bru ny , semua spoting !
Yang paling spoting is Yoi (pacekk bf ) aku , hehe same umur jea , one-six tp dea dpt pgkat to na buad mcm mne kn , hikhik . Sebelom bertemu si dia , berdebar-2 jantung ny *mcm first date plop . Muahaha ! ngade ^__^
Bile nampak jea Supra Gold dea yang berkilat dan menyilaukan bijik mate to =.= sumpa , excited gyle ! Rase nak pelok jea sebab rndu sgd-2 3weeks ta jpe kut huy rndu trlerai jugak , hehe tapi tak peluk pon , smile jea ^^
*blushing lahh bf aku bce nie , muahaha ( ^ ^ ) u kachak sangat seyh ! *lame tak jpe meme lahh puji .
|

|

V




17/09/11
Tapi ad siket yang mmbuadkn aku agak bengang sebab u gedix pakai subang , naseb magnet jea , klau tak , mmg rabit telinge kaw , aku buad , huhh ! ==' Tyme makan plop ttbe kyte romantik *gatay plop u nak suap i kn , i ekud jea *rzki jng d'tolak :D lps mkn , kyte hang out dkt taman tasik , best da lme tak maen taman ;) pukul 3 u anta i pergi tusyen . Apa- pon , semua enjoy,ohh ya ! to Yoi , thanks sbb tlg kyteorang kes arito , syg aox ! To my suga luv , thanks sebab dah jempot and anta i pergi tusyen , i appreciate it . Thanks jugax for all u've done to me . I love you bie :)

P/S : ramay lagi yg ad but ta d'upload (;