Friday, 23 September 2011

Happy Birthday bie ~

Untunglahh kalau dapat kek mcm ni ;)

Hah nampak tak kek to ? Lawo kan , kalau aku dapat kek mcm ni , aku tak mkn , simpan jea :D
oke-2 , bkn nak stry psl care-2 nak buad kek ni but nak wish birthday tox gula hati saia 'Muhd Syahir Firdaus Bin Roslan' :) bie , even sayang tak dapat celebrate party birthday bie kat bandar esok but sayang jadi orang 1st wish pn dah happy sgd dah ! saggup tahan mate ni , punye arh nak jadi orang 1st nye , hehe ~ So kat cny syg nak ucapkan Selamat Ulang Tahun bie , untunglahh ramai orang merai kan awk , saia rai kn awk lmbat cked ye ? Syg bkn sengaja ta celebrate birthday bie to oke , but sebab syg kne g KL esok . Sedey kutt ~ :( ap-2 pon syg doakn semoga dua puluh empat haribulan sembilan tahun dua ribu sebelas kali ni membawa tuah dan kebahagiaan yang berpanjangan dlm life bie ya :) Semoga Allah beri kekuatan dan kesabaran pada bie tox lalui ujian dan dugaan yang diberi . Goodluck jugax for your exam akher taon ni okeng ! Ape pon yang bie lakukan , syg akn sentiasa support . ILoveYou bie <3