Friday, 30 September 2011

Cikgu sucks !

Weyh fuck lahh na tudoh-2 students 4H curi duet student 4K . Setakat rm50 dng rm 90 tu , parent kami mampu lagi lahh nak tanggung kami . Tak pyh nak mencuri segala ! Yang paling bengang bile ad pulak cikgu yang melaga-laga kan students kls 4H dng students kelas 4K , nak suruh kyteorg brgaduh sesame membe. Klau budax kls 4K trmakan hasutan cikgu tu,sumpa aku ckp korang BODOH ! Nampak sgt ckgu tu sj nak porak-perandakan persahabatan kite sesame membe weyh . Korang pikir arh, kelas 4H majoriti ramai Cina,diaorang semua anak-2 orang kaye weyh,stkt duet korang tu diaorg tak batak lahh weyh ! Yang Melayu pulak,12 org jea, 6laki n 6perempuan tp td hny ad 8 org jea Mlyu, lg 4 ad kem. Korang ckp duet tu hilang waktu rehat,kyteorg rhat lmbat pukul 10.30 bru kluar dr library sebab ad seminar Addmths ~ Kutt ye lahh kyteorg na buad , mne sempat weyh . Mase suntuk , pikir logik arh . Then waktu spotcek td ttbe salah sorg bdax kls korang jpe brg-2 yg dlm dompet mien kat ats kerusi membe korang sndry, cikgu tu still tak puas hty , mseh hasut korang dng menuduh dax kls kyteorg pulgkn sbb kyteorg trun lmbt wktu spotcek td,. Yang babun tu pun satu , takkan nak berlari kut bile dengar na buad spotcek *mcm bangunan nak terbakar plop beria mcm tu . Kyteorg kms kls dlu , pack brg-2 skla smue cuz to lmbat , tu pun nak jd hal ke ? ==' Kalau betol lahh nak tudoh kyteorg , cerr bg alsn kukuh cked . Butuh kaw lahh weyh nak rosakkan persahabatan kyteorg ! Kls 4H td melawan sbb kyteorg thu kyteorg tak salah ! Mmg tak lahh nak biar jea cgu buad mcm to kn , kyteorg bkn bdax kls bodoh yg mmpu diam jea klau cgu buad ap-2 . Maaf lahh if 4H kurang ajar td , adil lahh cgu buad dajal kat kami so kami bls arh blex . Its fair okeng ! Fuck kaw :P